Van Ravenswaay Accountancy Accountants-belastingadviseurs is een snel groeiend en dynamisch accountantskantoor in de regio Utrecht. Wij zijn werkzaam in uiteenlopende bedrijfstakken in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Daarnaast zijn we ook actief in de non profit-sector. Door dit zeer gevarieerde cliëntenbestand zijn wij in staat onze dienstverlening in de ruimste zin in te vervullen.

Van Ravenswaay Accountancy is gevestigd in de gemeente Houten op de Goudmos 22. Door de gunstige ligging van ons pand aan de rondweg zijn wij voor onze cliënten goed en snel te bereiken. Daarnaast kunnen wij onze cliënten vanuit de gemeente Houten snel bedienen.

De omvang van ons bedrijf is voor de contacten met de cliënten een optimale situatie. Door de cliënten wordt de korte en snelle lijn erg gewaardeerd. Daarnaast heerst er bij het personeel geen 9 to 5 mentaliteit en zijn we voor zowel cliënten als het personeel flexibel in de beschikbaarheid.

Onze kracht is dat wij momenteel een team hebben met een brede specialisatie. Deze kan ook op verzoek bij de cliënt worden ingezet. Hierdoor wordt de accountant als het ware in het bedrijf geplaatst waardoor de advisering en ondersteuning een optimaal karakter krijgt.